Krevetės su feta ir pomidorais
Šią vakarienę prisiminsiu ilgai:) Buvo tobulas vakaras ir tobulas maistas. Neturiu ką daugiau ir pridurti. Jei mėgstat krevetes šis patiekalas Jums tikrai laabai patiks.
Reikės:
- 2 valg.š alyvuogių aliejaus
- 1 nedidelio svogūno
- 2 skiltelių česnako
- 1 skardinės konservuotų smulkintų pomidorų
- žiupsnio druskos
- žiupsnio pipirų
- 300 g krevečių be lukštų
- 90 g fetos sūrio
Eiga:
- Keptuvę įkaitinkite su alyvuogių aliejumi. Jame apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai suminkštės suberkite smulkiai supjaustytą česnaką.
- Ant apkepusių svogūnų ir česnakų supilkite konservuotus pomidorus, pagardinkite druska bei pipirais. Palikite viską pasitroškinti bent 10-15min.
- Orkaitę įkaitinkite iki 200°C , į karščiui atsparų indą supilkite pomidorus, sudėkite nusausintas krevetes ir aptrupinkite feta. Viską kepkite apie 15min.
Skanaus!
Idėja iš simplyrecipes .
(Visited 1,112 times, 1 visits today)
You can leave a response .
Leave a Reply to Ala Cancel reply