Indiški vištienos kepsniukai
Pavasaris mane pakerėjo. Nuotaikos po žiemos pasikeitė 180 laipsnių kampu. Kasryt pajuntu kaip lengva keltis net ir 6.30 ryto, kai pirmieji rytiniai saulės spinduliukai glosto veidą. Nuo tokio ryto visa diena būna nuostabi, turiu jėgų viskam, maisto gaminimui, tvarkymuisi, mokymuisi ir visiem kitiem kasdieniniam ritualam:) O ir šypsena nedingsta nuo ryto iki vakaro :)
Su ta gera nuotaika įdedu šį receptą. Tiesa jį radau “Beatos virtuvė” knygoj. Vištiena išties gaunasi labai labai minkstutė ir drėgna. Na geriausia manau kepti ant grotelių, kadangi aš neturėjau tokios galimybės, tai kepiau kepsninėj keptuvėj.
- 500 gr. vištienos
- 200 ml. kefyro
- 1 a.š su kaupu kario
- 1 a.š malto kumino
- 1/4 a.š maltos aitriosios paprikos
- 1/4 a.š džiovintų ciberžolių
- 1/4 a.š maltos saldžiosios paprikos
- druskos
Eiga:
- Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Užpilkite kefyru, suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
- Palikite marinuotis bent porai valandų.
- Medinius pagaliukus(ant kurių mausite vištieną) geriausia bent 30 min. palaikyti vandenyje, kad jie nepradėtų degti.
- Vištieną maukite ant medinių pagaliukų ir kepkite.
Labai paprasta ir labai labai skanu! Skanaus!
(Visited 600 times, 1 visits today)
You can leave a response .
Leave a Reply