Cheesecake brownies
Aš pradedu ant savęs pykti… Žinot kodėl? Ogi todėl , kad man tikrai tikrai reik daug mokytis, kadangi egzaminas ant nosies jau… O aš… sėdžiu prie kompiuterio, naršau po įvairius blogus ir dar kepu pyragus… Na , bet browniui jau radau pateisinima:D sako.. kad, kai mokaisi reik valgyt daug šokolado, o gi brownie tai tikrai galiu pavadinti didele šokolado plytele;D Taigi, aš čiumpu gabalėlį brownio, kavos ir savo krūvas konspektų, o jus palieku pasivaišinti šiuo nuostabiu pyragu :)))
- 85 gr sviesto
- 115 gr šokolado
- 130 gr. cukraus
- 2 kiaušiniai
- 70 gr miltų
- 1 v.š kakavos
- žiubsnelis druskos
Sūrio sluoksniui:
- 200 gr mūsų švelniosios varškės
- 1 kiaušinio trynys
- 75 gr cukraus
Eiga:
- Sviestą ir šokoladą ištirpinti ant silpnos ugnies, tačiau neužvirti. Suberti cukrų ir išmaišyti.
- Į šokolado, cukraus ir sviesto masę įmušti po vieną kiaušinius ir gerai išmaišyti.
- Miltus sumaišyti su kakava ir druskyte.
- Miltų masę suberti į šokolado masę ir viską gerai išmaišyti.
- Kepimo skardą (23×23) iškloti kepimo folija, į skardą supilti šokolado masę.
- Varškę išplakti su kiaušinio tryniu ir cukrumi.
- Gautą masę supilti ant šokolado masės ir gražiai išlyginti.
- Orkaitę įkaitinti 180C, kepti 35 min. Atšaldyti.
Šį receptą radau pas Forelle, kuri gamino pagal davidlebovitz.com. Receptas tikrai vertas dėmesio.
Skanaus!
(Visited 365 times, 1 visits today)
You can leave a response .
Leave a Reply