Receptai visiems
Header

Krevetės su feta ir pomidorais

Šią vakarienę prisiminsiu ilgai:) Buvo tobulas vakaras ir tobulas maistas.  Neturiu ką daugiau ir pridurti. Jei mėgstat krevetes šis patiekalas Jums tikrai laabai patiks.

 

Reikės:

  • 2 valg.š alyvuogių aliejaus
  • 1 nedidelio svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 skardinės konservuotų smulkintų pomidorų
  • žiupsnio druskos
  • žiupsnio pipirų
  • 300 g krevečių be lukštų
  • 90 g fetos sūrio

Eiga:

  1. Keptuvę įkaitinkite su alyvuogių aliejumi. Jame apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai suminkštės suberkite smulkiai supjaustytą česnaką.
  2. Ant apkepusių svogūnų ir česnakų supilkite konservuotus pomidorus, pagardinkite druska bei pipirais. Palikite viską pasitroškinti bent 10-15min.
  3. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C , į karščiui atsparų indą supilkite pomidorus, sudėkite nusausintas krevetes ir aptrupinkite feta.  Viską kepkite apie 15min.

Skanaus!

Idėja iš simplyrecipes .

March 16th, 2013 | Posted by Ineta in UŽKANDŽIAI | ŽUVIES, JŪROS GĖRYBIŲ PATIEKALAI

You can leave a response .

4 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *