Receptai visiems
Header

Bananiniai keksiukai

Purūs, minkšti ir tirpstantys burnoje keksiukai. 

Reikės:

  • 1 puodelio cukraus
  • 2 puodelių miltų
  • 2 arb.š kepimo miltelių
  • žiupsnelio druskos
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 1 puodelio jogurto
  • 1 arb.š vanilės
  • 2 bananų
  • 1/4  puodelio aliejaus

Eiga:

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite jogurtą, vanilę, aliejų ir viską dar kartą gerai išplakite.
  2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Miltų mišinį suberkite į kiaušinių masę ir viską išmaišykite.
  3. Vieną bananą sutrinkite iki košelės , o kitą bananą supjaustykite riekelėmis ir įmaišykite į keksiukų masę.
  4. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C . Į keksiukų formą įdėkite po specialų popierėlį ir pripildykite 2/3 tešlos.
  5. Kepkite apie 25min, kol keksiukai gražiai parus ir įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.

P.S puodelis 240ml 

Skanaus! :)

Receptas iš čia. Šiek tiek koreguotas pagal mane.

 

January 18th, 2013 | Posted by Ineta in KEKSAI, KEKSIUKAI

You can leave a response .

16 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *