Receptai visiems
Header

Borjomi vakaras restorane Genocvale

Praėjęs sekmadienis buvo puikus! Mineralinio vandens  “Borjomi” atstovai pakvietė mus (maisto blogerius) į gruzinų restoraną “Genacvale”, kuris yra Lizdeikos g. 10.

Taigi, Borjomi atstovai plačiau papasakojo apie šio mineralinio vandens savybes, kaip jis atsirado, paneigė įvairiausius mitus, vienas iš jų, kad Borjomi negalima vartoti kas dieną. Pritariu, kad sveikam žmogui jį tikrai galima vartoti kas dieną! Tačiau jei sergate  širdies ir kraujagyslių ligomis, pasikonsultuokite su gydytoju dėl nuolatinio didelės mineralizacijos vandens vartojimo (visai kaip per reklama pasakiau cha :D ). O šiaip šis mineralinis pagirioms yra super dalykas :)))

Dar vienas man labai įstrigęs faktas tai, kad gruzinai turi savo spalvos patentą, ty “Georgian green” (“Gruziniška žalia”)! Žinot, kaip ji atrodo? Pažiūrėkit į stiklinį “Borjomi” buteliuką.

Po “Borjomi” pristatymo prasidėjo įvairių patiekalų degustacijos. O juokingiausia buvo tai, kad mes, visi blogeriai, prie naujai atneštų patiekalų puolėm ne su šakutėm, o su fotoaparatais, kaip tikri paparaciai! Ir tik po kelių minučių fotoaparatų pykšėjimo pradėdavom mėgautis labai skaniais patiekalais.

Sunku net išrinkt kas labiausiai patiko, nes patiko viskas! Bet labiausiai sužavėjo chačiapuri, net seilės tįsta prisiminus. Ir šašlykas, prie jo labai tiko adžika.  Maistas šiam restorane tikrai buvo puikus!

Nors pilvai jau buvo išsipūtę ir rodės tikrai jau sprogsiu, bet desertui vietos visuomet randu :)) Desertui ragavom “Rojaus obuoliukų”- kepti obuoliai su riešutais ir plakta grietinėle mmm…..

Ačiū!

May 16th, 2012 | Posted by Ineta in NEVALGOMA

You can leave a response .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *