Receptai visiems
Header

Belgiški vafliai

Jau ketvirtadienis, savaitgalis visai ant nosies ;) Laukiu savaitgalio, kuomet galėsiu miegoti iki pietų ir mėgautis vėlyvais pusryčiais, o ne paskubomis kaip visą savaitę.

Reikės:

  • 6 v.š tirpinto sviesto 
  • 1 ½  puodelio drungno pieno
  • 1 a.š vanilinio cukraus
  • 2 puodelių miltų
  • 3 v.š rudojo cukraus
  • 1 ½ a.š sausų mielių
  • 2 kiaušinių 
  • žiupsnelio druskos
 Eiga:
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite tirpintą sviestą ir drungną pieną, viską išmaišykite. Į kiaušinių plakinį suberkite miltus sumaišytus su mielėmis ir gerai išplakite, kad neliktų gumulėlių.
  2. Dubenį apdenkite maistine plėvele ir palikite bent valandai šiltai.
  3. Vaflių keptuvę įkaitinkite, patepkite riebalais ir įpilkite pora šaukštų tešlos. Kepkite kol gražiai paruduos.
Skanaus!
February 9th, 2012 | Posted by Ineta in BLYNAI, BLYNELIAI, VAFLIAI

You can leave a response .

4 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *