Receptai visiems
Header

Bananiniai vafliai

Užgavėnės jau ryt ir siūlau Jums išsikepti šių skanių vaflių! Varykim greičiau tą žiemą!!!! :) Skanių Jums Užgavėnių!

Reikės:

  • 2 st miltų
  • 1 ½  arb.š kepimo miltelių
  • ½ arb.š kepimo sodos
  • ½ arb.š cinamono
  • 4 valg.š cukraus
  • 4 valg.š sviesto
  • 2 kiaušinių
  • 1 ½ st kefyro
  • 2 bananų
Eiga:
  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi.
  2. Į kiaušinių ir cukraus masę supilkite kefyrą, tirpintą sviestą ir  viską gerai išmaišykite.
  3. Atskirai sumaišykite sausus produktus, miltus,  kepimo mitelius,  kepimo sodą ir cinamoną.
  4. Sausą mišinį sumaišykite su drėgnais ir įmaišykite sutrintus bananus.
  5. Įkaitinę vaflių keptuvę  įpilkite porą šaukštų tešlos ir kepkite kol dailai paruduos. 
  6. Iškepusius vaflius pagardinkite bananų riekelėmis ar riešutais ir apipilkite klevų sirupu ar skystu medumi.

Skanaus!
Receptas iš  “°C” žurnalo!

February 20th, 2012 | Posted by Ineta in BLYNAI, BLYNELIAI, VAFLIAI

You can leave a response .

4 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *