Receptai visiems
Header

Rabarbarų pyragas

Su rabarbarais šiais metais tiek daug gaminau… bet vis neįdėjau jokio recepto… taisausi…Nors rabarbarų sezonas jau į pabaigą eina, bet šį išbandyt verta, esmė, kad neturint rabarbarų galite naudoti obuolius ar kriaušes. ;))

Reikės:

  • 2 puodelių supjaustytų rabarbarų
  • 3 kiaušinių
  • 3/4 puodelio cukraus
  • 1 a.š vanilės ekstrakto
  • 80 g lydyto sviesto
  • 1 1/3 puodelio miltų
  • 80ml pieno
  • 1 a.š kepimo miltelių
  • migdolų plokštelių

Eiga:

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanile iki kol masė pabals, supilkite pieną ir sviestą, dar kartą viską išplakite.
  2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių masę, viską atsargiai išmaišykite, suberkite rabarbarus.
  3. Kepimo formą 20cm skersmens patepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi ir supilkite tešlą, pabarstykite migdolų plokštelėmis.
  4. Orkaitę įkaitinkite iki 180C, kepkite apie 30 min, kol įsmeigus medinį pagaliuką, jį ištrauksite sausą.

Skanaus!

June 20th, 2011 | Posted by Ineta in PYRAGAI, PYRAGĖLIAI

You can leave a response .

5 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *