Receptai visiems
Header

Pina Colada keksas

Tikras pavasaris, tikra saulutė ir tobulas savaitgalis vėl įkvėpė jėgų ateinančiai darbingai savaitei!:) Šis keksas buvo keptas Velykoms, tikrai labai skanus, jau kelis kart aš jį kepu ir pavyksta tobulai! :) 

Reikės:

  • 1 puodelio cukraus
  • 3 puodelių miltų 
  • 1/2 puodelio sviesto
  • 2 puodelių grietinės
  • 1 puodelio kokoso drožlių
  • 2 kiaušinių
  • 1 skardinės konservuotų ananasų
  • 2 a.š romo ekstrakto
  • 2 a.š kepimo miltelių
  • 1 a.š kepimo sodos

Eiga:

  1. Orkaitę įkaitinkite iki  190C temp.
  2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, lydytu sviestu, grietine ir romu.
  3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, soda ir kokosu ir supilkite į gautą masę, viską gerai išmaišykite.
  4. Ananasus susmulkinkite ir įmaišykite į tešlą.
  5. Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir supilkite į ją tešlą.
  6. Kepkite apie  1val 20 min. Kol įsmeigę mediniu pagaliuku ištrauksite jį sausą.
  7. Iškepus galima aplieti baltuoju šokoladu ir apibarstyti kokoso drožlėmis arba tiesiog pabarstyti cukraus pudra.

Puodelis 250ml. 

Skanaus!
Receptas iš Sonatinos. :)

April 25th, 2011 | Posted by Ineta in KEKSAI, KEKSIUKAI

You can leave a response .

21 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *