Receptai visiems
Header

Marcipaniniai triufeliai

Šios likusios dienos iki Kalėdų laaabai užimtos. Kasdien turiu po planą darbų kuriuos turiu atlikti ir supratau, kad būtų labai gerai jei para turėtų daugiau nei 24valandas. :) Kadangi atradau laisvesnę valandėlę, nutariau įdėti šiandien gamintų triufelių receptą.O jau rytoj jie bus padovanoti brangiam žmogui:)) 
Dovanoti valgomas dovanas man bais smagu:)) Norėčiau ir aš tokių dovanų gaut, o labiausiai tai šią knygą “Dovanos iš virtuvės“. Pavarčiau ir laaabai susidomėjau aš ja, bet nenusipirkau, dar tikiu, kad galiu ją rast po eglute:)))

DSC01112

Reikės:

  • 100 gr. juodo šokolado
  • 100 gr. pieniško šokolado
  • 40 gr. marcipanų masės
  • 140 ml. grietinėlės 
  • 2 v.š amareto likerio

Eiga:

  1. Grietinėlę užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
  2. Į grietinėlę sudėkite sulaužytą šokoladą, likerį ir sutrupintą marcipanų masę, viską gerai išmaišykite, kol šokoladas ištirps.
  3. Masę padėkite į šaldytuvą ir laikykite apie 3-4 valandas. Nors aš išnešiau į balkoną, o kai toks oras lauke, man užteko masę palaikyti pusantros valandos.
  4. Kai masė sustings, kabinkite ją šaukštuku ir formuokite rutuliukus, kuriuos apvoliokite kakavoje, smulkintuose riešutuose ar šokolado drožlėse.

Skanaus!

December 16th, 2010 | Posted by Ineta in SALDAINIAI

You can leave a response .

10 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *