Receptai visiems
Header

„Languota prijuostė“: bloger’is irgi žmogus.

   Nežinau ar žinote, ar ne, bet atsirado naujas projektas Languota prijuostė. Taigi, Inga, iš Gyvenimas yra smulkmenos, paskelbė naują temą “bloger’is irgi žmogus”, kuriuo raginama tinklaraščio autoriui, bent kiek papasakoti apie save. Taigi aš jungiuosi į šį projektą, tad truputėlis informacijos apie mane. :) 
   Nuo pradžių pradžios, mano vardas Ineta, man  22 metai
   
   “Gamyklėlė” atsirado dėl mano noro atrasti ką nors naujo ir pasinerti į visiškai kitokią veiklą, kad galėčiau truputį pabėgti nuo mokslų, norėjosi tiesiog ramios vietelės ir susipažinti su kitais bendraminčiais.
   Nenuostabu, kad “Gamyklėlėje” tiek daug skanumynų, taip yra dėl to, kad aš juos tiesiog dievinu.
Gaminti ir valgyti labiausiai mėgstu kinų virtuvės patiekalus,taip pat patinka aštrūs patiekalai,dievinu  mielinius kepinius, nes jie niekada nepaveda ir žinoma, keksiukus, na jie tai turi net  savo istoriją, bet apie ją gal kada vėliau.
   Be šokolado ir blynų turbūt neišgyvenčiau. 
   Dievinu tris gėrimus : žalią arbatą, kavą ir sausą raudoną vyną.
   Mėgstu skaityti knygas, visokias visokias, pradedant nuo romanų iki detektyvų, tik pastaruoju metu laiko šiom knygom turiu labai mažai.  O bet tačiau… kulinarinės knygos pas mane prie lovos dažnai būna, kadangi mėgstu prieš miegą jas pavartyti ir paplanuoti ką gaminti ryt poryt …
   Esu svajotoja, svajoju apie tobulus savus namus, tobulą virtuvę, tobulus sekmadienio pietus, pasivaikščiojimus ir gyvenimą.
   Kažkada minėjau, kad mėgstu planuoti, taip, suplanuoju iki menkiausios smulkmenos, nors tai turbūt turi tiek pat pliusų kiek ir minusų. Juk kartais gyvenime reikia, kad vyktų kasnors ekspromtu.
   Nemėgstu keltis anksti ryte, tačiau nemėgstu vėluoti, geriau būnu ankščiau nei vėliau, taip pat nemėgstu vėluojančių žmonių, nemėgstu kai lauke žaibuoja ar griaudi, nemėgstu namie būti viena, nemėgstu piktų praeivių, vairuotojų,  pardavėjų, nemėgstu visų piktų žmonių.
   Man patinka būti jaukiai namie su savu žmogumi ir gerti karštą arbatą, kai užlango lyja lietus ar siaučia pūga. Tai taip gera:)
Na ir pabaigai, papildoma užduotis: jei būčiau patiekalas, būčiau… 
Ilgai galvojau, kas gi galėčiau ar norėčiau būti. Galiausiai nusprendžiau labiausiai tikčiau būti kruasanu, ne vien dėl to, kad jis toks purus, traškus, minkštas ir saldus pyragėlis prie kavos, bet ir tai kad jį pagamintis išties reikia turėti daug kantrybės ir ištvermės:)

Receptas čia.

November 6th, 2010 | Posted by Ineta in NEVALGOMA

You can leave a response .

8 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *