Vanilinis ryžių pudingas
Šildantis ryžių pudingas tingiems pusryčiams, kai galima nesikelti anksti ryte ir kai galima ruošiant pusryčius prastovėti prie viryklės nuolat maišant net ir apie 40 minučių. Tokie rytai mano mėgstamiausi. :)
Reikės:
- 1 a.š vanilinio cukraus
- 100 gr. apvalių arba risotto ryžių
- 700 ml. pieno
- 200 ml. grietinėlės
- 2 v.š cukraus
Eiga:
- Pieną ir grietinėlę užvirkite ir suberkite ryžius, vanilinį cukrų ir cukrų.
- Ugnį sumažinkite iki minimo ir virkite nuolat maišydami iki tol kol masė įgaus kreminę masę ir ryžiai taps minkštučiai.
- Patiekite šiltą su mėgstama uogiene.
Skanaus!
You can leave a response .
Žžiauriai mėgstu ryžių pudingą. Ryt virsiu virsiu, antrą savaitgalį iš eilės, neatsivalgau ir tyčia malonumą palieku laisvadieniams :)
Pas mane jau trečias rytas su tais pačiais pusryčiais:) Patinka patinka:)
aš irgi labai mėgstu šiuos pudingus.
Žiemą karštus karštutėlius ir vanilinius, vasarą šaltus, vanilinius ir su daug mėlynių :)
Taip taip jie tikras gėris:)
mmm. pamiršau paminėti, kad šaukštyčiai tobulai tobuli!
Kažko tokio vis ieškau, bet kol kas dar nerandu…
Dėkui:) Tie šaukštukai tai turbūt už mane senesni:D
Tokius ryziu pudingus daro danai kaledoms, vadinas ris alamande, ryziai su pasleptu migdolu, kas is didelio bliudo randa ji, gauna dovana. Ir beje jie tiek su vysniu uogiene, pabandykit patiks :)
Ta pati is Danijos :)
O butinai pabandysiu:) Net nežinojau…:)) Dėkui:)