Receptai visiems
Header

Vanilinis ryžių pudingas

Šildantis ryžių pudingas tingiems pusryčiams, kai galima nesikelti anksti ryte ir kai galima ruošiant pusryčius prastovėti prie viryklės nuolat maišant net ir apie 40 minučių. Tokie  rytai mano mėgstamiausi. :)

Reikės:

  • 1 a.š vanilinio cukraus
  • 100 gr. apvalių arba risotto ryžių
  • 700 ml. pieno
  • 200 ml. grietinėlės
  • 2 v.š cukraus 

Eiga:

  1. Pieną ir grietinėlę užvirkite ir suberkite ryžius, vanilinį cukrų ir cukrų.
  2. Ugnį sumažinkite iki minimo ir virkite nuolat maišydami iki tol kol masė įgaus kreminę masę ir ryžiai taps minkštučiai.
  3. Patiekite šiltą su mėgstama uogiene.

Skanaus!

October 14th, 2010 | Posted by Ineta in KITI DESERTAI

You can leave a response .

8 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *