Receptai visiems
Header

Vištiena su pievagrybiais ir grietinėle

Daug netuščiažodžiavusi, noriu parodyti jums mano mėgstamiausią vištienos patiekalą, tiksliau vieną iš mėgstamiausių, kadangi jų yra keletas, na jie dar sulauks savo eilės ir tikiuosi bus paviešinti čia, ankščiau ar vėliau. :) Šio patiekalo porcija skirta dviem labai išalkusiems :)

Reikės:

  • Vienos vištienos krūtinėlės be kaulo
  • 230 gr. pievagrybių
  • 200 ml. grietinėlės
  • žiubsnelis petražolių
  • skiltelė česnako
  • žiubsnelis maltų juodųjų pipirų
  • žiubsnelis druskos

Eiga:

  1. Vištieną nuplauti ir nusausinti. Supjaustyti nedideliais gabalėliais. Juos įtrinti druska ir pipirais. 
  2. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti.
  3. Įkaitinti keptuvę įpylus truputį aliejaus, suberti vištieną, ją apkepti. Vištieną suberti laikinai į kokį dubenėlį, kol keps pievagrybiai.
  4. Pievagrybius pakepti keptuvėje, juos iškepus suberti vištieną ir kartu dar truputį pakepti.
  5. Ant vištienos su pievagrybiais užpilti grietinėlę, užberti druskytės, juodųjų pipirų, petražolių, išspaustą česnaką. 
  6. Viską maišyti kol grietinėlė sutirštės.
  7. Pateikti su ryžiais.

Skanaus!

April 9th, 2010 | Posted by Ineta in ANTRI PATIEKALAI | pievagrybiai | vištiena

You can leave a response .

2 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


5 + 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>