Receptai visiems
Header

Cannelloni makaronai su mėsa

Iš tikrųjų turėjau gaminti lazaniją, tačiau tik pradėjus ruošti mėsą pamačiau, kad neturiu lazanijos lakštų, na bet nebėda, radau spintelėj pasislėpusius ir seniai pamirštus cannelloni makaronus :) Taigi dalinuosi savo receptu:

Reikės:

  • 400 gr. jautienos faršo
  • pakelio cannelloni makaronų
  • vienos raudonos paprikos
  • vienos raudonosios aitriosios paprikos
  • 150 gr. pievagrybių
  • žiubsnelio pikantiškų prieskonių
  • 200 gr. tarkuoto fermentinio sūrio
  • skardinės pomidorų tyrės

Eiga:

  1. Mėsytę pakepinkite ant keptuvės, įbėrę pikantiškų prieskonių.
  2. Supjaujaustykite pievagrybius, papriką ir aitriąją papriką. Kai mėsytė apkeps suberkite darzoves ant mėsytės ir viską dar pakepkite.
  3. Ant mėsos ir daržovių supilkite pomidorų tyrę, viską išmaišykite ir patroškinkite ant silpnos ugnies.
  4. Į makaronus pridėkite paruoštos mėsos, sudėkite makaronus į skardą ir apibarstykite fermentiniu sūriu.
  5. Orkaitę įkaitinkite iki 180C , kepkite apie 20-30 min. 
  6. Kad sūris labai nesukeptų ant jo uždėkite truputį sviesto.

Skanaus!

April 13th, 2010 | Posted by Ineta in MAKARONŲ PATIEKALAI | MĖSOS PATIEKALAI

You can leave a response .

2 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *