Receptai visiems
Header

Blyneliai su sūreliais ir bananais

Šie blyneliai turbūt labiausiai tiktų tingiems savaitgalio pusryčiams arba norint palepint savo antrąją puselę. Kadangi aš šią savaitę atostogauju, tad kiekvienas rytas man yra lyg savaitgalis ir visus lepinu, žinoma neaplenkdama savęs, nuostabiais pusryčiais.  Nors šį rytą atsikėlus pamačiau, kad už lango saulutės tikrai nesimato, ne taip kaip vakar, o ir lietus pliaupia kaip iš kibiro, nusprendžiau , kad pusryčiai turi būti saulėti, šilti ir beabejo skanūs. :)

Reikės:

  • 2 didelių bananų
  • 3 varškės sūrelių
  • 40 gr. šokolado
  • 2 kiaušiniai
  • 200 ml. pieno
  • 120 gr. miltų
  • žiubsnelis druskos

Eiga:

  1. Kiaušinius, pieną, miltus ir druskytę suberkite į dubenį ir viską labai gerai išmaišykite, geriausia su mikseriu, kad neliktų jokiu gumuliukų. Tešla turi gautis skystoka.
  2. Įkaitinkite keptuvę sutepdami aliejumi, aliejaus naudokite nedaug, kad blyneliai nebūtų riebūs.
  3. Į keptuvę pilkite po kelis šaukštus tešlos, keptuvę pavartykite, kad tešla padengtų tolygiai visą keptuvės dugną.
  4. Taip iškepkite visus blynelius.
  5. Varškės sūrelius sutrinkite su šakute.
  6. Bananus supjaustykite griežinėliais.
  7. Pusę iškepusio blynelio aptepkite sūreliu, ant viršaus uždekite banano griežinėlius ir neapteptą pusę užlenkite ant apteptos, ir dar kartą sulenkite per pusę, kad gautūsi trikampėliai. Taip padarykite su visais blyneliais.
  8. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir apliekite blynelius.

Skanaus!

April 1st, 2010 | Posted by Ineta in BLYNAI, BLYNELIAI, VAFLIAI

You can leave a response .

2 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *