Receptai visiems
Header

Triušiena

Savaitgalio pietums šis patiekalas tikrai pradžiugins artimuosius. Na , o pagaminti jį tikrai paprasta :)

Reikės:

  • 500 gr.triušienos
  • puse svogūno
  • keletas rozmarino,čiobrelio šakelių, džiovintų svogūnų laiškų
  • 2 v.š pomidorų padažo
  • 40 ml. raudono vyno
  • šiek tiek raudonojo vyno acto
  • 2 v.š alyvų aliejaus
  • maltų juodųjų pipirų

Eiga:

  1. Triušieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, įtrinti druskyte ir pipirais.
  2. Mėsytę sudėti į indą, kuriame paliksim šiek tiek pamarinuot.
  3. Ant mėsytės suberti įvairius prieskonius,supjaustytą svogūną, uždėti pomidorų padažo, užpilti vyno , vyno acto, alyvų aliejaus.
  4. Viską gerai sumaišyti, kad mėsytę pasidengtų visu marinatu.
  5. Geriausia marinuot bent per naktį.
  6. Tuomet mėsytę sudėti į kepimo maišelį, jį užrišti ir įdėti į įkaitintą orkaitę – 180C, kepti apie 1 val.

Skanaus! :)

March 28th, 2010 | Posted by Ineta in MĖSOS PATIEKALAI

You can leave a response .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *